ROK KERIN

motivacijski predavatelj, osebni trener, organizator dogodkov

kerin-obrazan-v-obleki1ima za seboj več kot  dvajset let plavalne kariere in več kot sedem let profesionalne kariere daljinskega plavalca-trenerja. V času svoje profesionalne kariere se je srečeval in sodeloval z najboljšimi plavalci in trenerji v plavanju na odprtih vodah. Poleg večkratnih nazivov najboljšega v državi, udeleženca svetovnih in evropskih prvenstev ter zmagovalca svetovnega pokala v daljinskem plavanja je sodeloval na vseh največjih plavalnih maratonih na svetu, vključno z najdaljšim tekmovalnim plavalnim maratonom, dolgim 88 km. Posebnost, ki Roka razlikuje od drugih, je v tem, da je imel zelo težko okolje za delovanje, saj je bil praktično ves čas svoje profesionalne kariere brez lastnega bazena, tako da je, poleg vseh treningov, bil primoram iskati še primerne rešitve glede načina treniranja in pridobivanja finančnih sredstev za svojo kariero. V času svoje športne kariere je z odliko zaključil študij managementa iz področja strateškega razvoja vrhunskega športnika, trenutno pa je vpisan v podiplomski magistrski študij managementa. 

SEVERIN LIPOVŠEK

_MG_3829strokovni predavatelj, nutricist, maser in kondicijski trener

je strokovni sodelavec Fakultete za šport, kjer je tudi diplomiral, opravil specializacijo s področja kondicijskega treniranja in dokončuje doktorski študij. Kot predavatelj sodeluje z različnimi športnimi društvi, Atletsko zvezo Slovenije idr., kot svetovalec za prehrano, trener in maser-terapevt pa pomaga ljudem s sveta športa in drugim.

S svojim znanjem s področja kondicijskega treniranja, prehrane ter načrtovanja treninga je doprinesel k največjim uspehom številnih slovenskih in tujih športnikov. Med njimi so poleg Primoža Kozmusa in Polone Hercog še Rok Kerin, Martina Ratej, Miroslav Vodovnik, Barbara Špiler, Hamza Alić, Jaroslav Kovačič idr.

NACE MAJCEN

plavalni trener

405286_10151113599580605_2136054716_n

nekdanji vrhunski plavalec, ki ima za seboj več kot dvajset let vrhunske profesionalne plavalne kariere in več kot deset let kariere plavalnega trenerja, osem let tudi kot selektor slovenske reprezentance v daljinskem plavanju. V svoji bogati plavalni karieri je bil evropski prvak v daljinskem plavanju na 25 km, četrti na Svetovnem prvenstvu v Avstraliji leta 1991 na 25km, udeleženec olimpijskih iger v Barceloni 1992 in večkratni nosilec odličij iz sredozemskih iger. Nace Majcen je kot pionir daljinskega plavanja v takratni Jugoslaviji plaval in sodeloval na vseh največjih plavalnih maratonih doma in po svetu ter tako utiral pot mlajšim plavalcem. Njegove bogate plavalne izkušnje prenaša na mlajše člane svojega plavalnega kluba, pri nas pa sodeluje kot strokovni sodelavec pri posameznih programih.

NINA GRAMC

organizatorka dogodkov, vaditeljica plavanja

nina gramc

je v akademiji odgovorna za organizacijo team buildingov in organizacijo predavanj. Za seboj ima več letne izkušnje iz podjetništva, vodenja in organizacije različnih dogodkov. Kot rekreativna športnica in vaditeljica plavanja pomaga tudi pri učenju plavanja in vodenju skupinskih vadb. Kot diplomirana inženirka logističnih sistemov s svojim znanjem odlično pripomore pri organizaciji naših dogodkov po posameznih enotah.