Open water

Plavanje v odprtih vodah postaja eden najbolj priljubljenih športov po vsem svetu. Ne samo med plavalci, ampak tudi med rekreativci, ki preprosto radi plavajo v morju, reki ali jezeru.

 

Dandanes je veliko možnosti, da lahko plavate v odprtih vodah. Je lep šport, vendar je lahko tudi nevaren, če se z njim ukvarjate brez ustreznega znanja in tehnike.

Pri nas  se boste naučili pravilnega dihanja, pravilne tehnike plavanja v odprtih vodah, skupinskega plavanja, položaja, pitja med plavanjem, učinkovitih zavesljajev in pravilne orientacije. Enake plavalne tehnike so lahko uporabne tekmovalcem za vse vrste plavanja v odprtih vodah, pa tudi rekreativnim športnikom, ki želijo plavati v razburkanem morju, valovitih rekah ali zgolj lokalnih jezerih.

Ponujamo več vrst različnih programov, skupinskih do individualnih.

Naša posebnost pa so Klinike za plavanje na odprtih vodah (OWS KLINIKA), kjer skozi leto organiziramo nekaj vikend izobraževanj na odprtih vodah doma in v tujini.

 

OWS KLINIKA  

Program je razdeljen v 4 sklope. Sklop je razdeljen na teoretični in praktični del. Pri vsakem delu se prikažejo ključni elementi plavanja v oprtih vodah, vsak udeleženec bo na koncu programu deležen tudi nasvetov izkušenih daljinskih plavalcev in trenerjev, kateri elementi so najbolj pomembni pri samem plavanju. Program se izvede v enem vikendu oziroma v štirih delih.

Klinike se izvajajo ob koncu tedna (petek – nedelja) na različnih lokacijah doma in v tujini. 

Program plavanja se po teoretičnem delu izvaja tudi v bazenu in predvsem v odprti vodi (reka, morje, jezero).

031 665 474 - Rok
Papirniška ulica 8
info@rokkerin.com
imate vprašanje?

Pošljite sporočilo