Učenje plavanja, plavanje v Novem mestu, šole v naravi » Individualne ure » Tekmovalci – ELITE

Tekmovalci – ELITE

Nelson Mandela Bay Splash Festival 2011Program je namenjen izključno za vadbo »ena na ena«, kjer je izkoristek maksimalen glede na vse elemente vadbe. Primeren je za vse nivoje znanja plavanja, od začetnikov, do tistih, ki želijo izpopolniti tekmovalno tehniko oziroma se pripravljajo na vrhunsko tekmovanje. Zelo priporočljiv je tudi za triatlonce, še posebej glede na izkušnje naših trenerjev pri plavanju v odprtih vodah. Pri tem programu je možno trenerja najeti za prihod v vaš bazen oziroma vaše mesto vadbe. Za rekreativne in vrhunske športnike izdelamo celotno ciklizacijo treningov, usklajenih s prehrano in prehranskimi dopolnili ter kondicijskimi treningi in masažo po treningu.

Ta oblika vadbe je primerna za vse nivoje znanja plavanja, od začetnikov, do tistih, ki želijo izpopolniti tekmovalno tehniko oziroma se pripravljajo na vrhunsko tekmovanje.

Individualne ure učenja plavanja so odlična oblika učenja tako za otroke, ki so starejši od šestih let in mladostnike, kot tudi za odrasle in seniorje. Individualno pripravljen program izvaja Rok Kerin, strokovnjak z večletnimi izkušnjami in znanji.

Cenik

PRIVATE (1 oseba)

 

Paketi

Cena

1 ura plavanja (50 min)

50,00

5 ur plavanja (50 min)

225,00

8 ur plavanja (50 min)

320,00

V kolikor se za program individualne ure odločita dve osebi, ki bi želeli hkrati izkorisiti ure plavanja imamo v ponudbi še program Semi Private, kjer sta prisotni dve osebi hkrati pri uri plavanja pod vodstvom enega trenerja.

SEMI PRIVATE (2 osebi)

 

Paketi

Cena

 5 ur plavanja (50 min)

300,00

8 ur plavanja (50 min)

450,00