Plavanje v novem mestu

Na zimskem bazenu v Novem mestu (Olimpijski center Novo mesto – Češča vas) izvajamo plavalne aktivnosti za različne starostne skupine. Tako lahko vašega otroka vpišete v začetni 10-urni tečaj plavanja, enkrat ali dvakrat na teden lahko vaši najmlajši (od 4. leta starosti naprej) plavajo v nadaljevalni šoli plavanja, odrasli ob strokovnem vodenju v 25-metrskem bazenu izpopolnjujejo plavalne tehnike, ponujamo tudi individualno učenje in vadbo plavanja v malem ali velikem bazenu. Ob ponedeljkih imamo tudi plavanje za seniorje, kjer je poudarek na varnem rekreiranju v bazenu. 

Plavalni bazen v Olimpijskem centru Novo mesto

Plavalna sezona 2023 – 2024

Začetni tečaj plavanja

Vašega otroka lahko vpišete v začetni, 10-urni tečaj plavanja, kjer začnemo s prilaganjem za vodo in prvimi zavesljali v manjšem bazenu kompleksa v Češči vasi. Temperatura vode (30°C) je zelo primerna za učenje prvih plavalnih zavesljajev.

Termini: Kontaktirajte nas na 031-665-474 ali na info@rokkerin.com

Nadaljevalna šola plavanja

V nadaljevalni šoli plavanja se otroci učijo osnovnih in nadaljevalnih plavalnih tehnik. V šoli so otroci od 4. do 14. leta starosti, glede na starostno raznolikost skupin za njih skrbijo trije strokovno usposobljeni učitelji in trenerji. Kljub polnim skupinam se še najde prostor za vašega otroka, kontaktirajte nas za podrobnejši termin.

Termini: ponedeljek – sreda

Plavanje za odrasle

Izvajamo tako začetne tečaje plavanje za odrasle, kot tudi za tiste z že osvojenim plavanjem predznanjem. V manjšem bazenu naučimo plavati odrasle neplavalce, v spodnjem bazenu popravljamo plavalne tehnike po željah in vnaprej pripravljenem strokovnem programu. Zadovoljni obrazi so končani uri so najboljša zahvala 🙂

Termini: torek – po dogovoru na 031-665-474 ali na info@rokkerin.com

Individualna vadba

Na individualnih urah izpolnimo (skoraj vse) vaše plavalne želje. Od prilaganja na vodo do učenja tehnike delfin in skoka na glavo. 60-minutna vadba poteka po prinicipu 1-1 (vadeči – vaditelj) ali 2-1 (dva vadeča – vaditelja).

Termini: po dogovoru na 031-665-474 ali na info@rokkerin.com

Plavanje za seniorje

V dopoldanskem času izvajamo plavalno vadbo za seniorje. Intenzivnost vadbe je prilagojena skupini in predznanju sodelujočih, vse s ciljem varnega in prijetnega bivanja v vodi. Vadba poteka 60 minut.

Termini: ponedeljek – po dogovoru na 031-665-474 ali na info@rokkerin.com

OPREMA ZA PLAVALNO URO

Kopalke, brisača oziroma kopalni plašč, gel za tuširanje, voda za pitje, obuvalo za bazen (natikači). 

031 665 474 - Rok
Papirniška ulica 8
info@rokkerin.com