Home » Športne masaže

Športne masaže

Športna masaža je specializirana masaža, nadgrajena klasična masaža. Namenjena je tako rekreativcem kot vrhunskim športnikom, velikokrat jo koristijo tudi ljudje z močnimi bolečinami v mišicah. Tehnike športne masaže se osredotočajo na posebne mišične skupine.

Masažo je primerno koristiti tudi v preventivne namene, saj ljudje z redno uporabo masažnih storitev doživljajo manj poškodb in so bolj telesno sposobni.

Športno masažo lahko izvajamo kot:

 – masaža za treninge
–  masaža za tekmovanja
–  masaža med vadbo (vmesna)

–  masaža za relaksacijo (po koncu vadbe)

Za športne masaže načeloma velja, da so močnejše in pri njih načeloma masiranca boli, čeprav ni temu vedno tako. To velja bolj za prvo vrsto masaž, kjer se izvajajo pri treningih, medtem ko je za ostale zelo pomembno, da se prilagodimo posamezniku in njegovemu telesnemu stanju. Pri redni uporabi masaže je bolečin manj in s tem tudi masaža prijetnejša.

Velikorat je pri športni masaži pomemben lastni pristop in poznavanje telesnih sposobnosti posameznika, tako da zgolj pridobljeno znanje ni dovolj za izvajanje kvalitetne masaže. Rok Kerin je kot bivši vrhunski športnik bil tudi sam deležen veliko različnih športnih masaž na vseh ravneh in sedaj terapevt zelo primeren strokovnjak za izvajanje tovrstnih masaž.

Rezervacija in kontakt

Za osebni pogovor z Rokom se lahko naročite na email naslov: info@rokkerin.com ali pokličete na tel.: 031/665 474

Rok Kerin, s.p.
Papirniška ulica 8
8270 Krško