Učenje plavanja, plavanje v Novem mestu, šole v naravi » Plavanje » Program za poslovneže

Program za poslovneže

Ste polno zasedeni z vašim vsakdanom in ne najdete časa za rekreacijo? IMG_5031

Značilnosti plavanja, kjer je celotno telo v pogonu, dajejo človeškemu organizmu možnosti, da se sprosti na vsaki točki svojega delovanja. Relaksacija in osredotočanje na plavanje sta izredno ugodna za vaše telo.

Opis programa

V tem programu vam plavanje ponujamo kot obliko zdravljenja oziroma zmanjševanja depresije, tesnobe ali zgolj slabega počutja. Tako je odlično za delovanje srca in celotnega telesnega mišičevja, kar sta dve ključni zadevi pri sproščanju stresa – z zdravim telesom do zdravega uma. Skozi točno določene vaje, si boste izboljšali telesno držo in razbremenili celotno telo. Sproščanje stresa se dosega skozi osredotočanje na koordinacijo vdihov in zavesljajev pri plavanju. Program je namenjen odraslim osebam, starejšim od 18. let in zajema vodeno relaksacijsko plavanje, relaksacijske vodne vaje in terapevtsko masažo celega telesa. Program je naravnan individualno, kjer je integriteta gosta v celoti zaščitena in se pri izvedbi programa ne opazi za kakšen program gre. Program je namenjen tudi osebam, ki so prekomerno obremenjene z delom in jih časovna stiska spravlja v težave. Program je v celoti prilagojen posamezniku na njegov prosti urnik.

 Individualno pripravljen program s plavalno vadbo, masažami in savnanjem po vaši želji. Cena po dogovoru glede na vaše želje.